Annapurna- The universal and timeless kitchen-goddess, the mother who feeds. Without her there is starvation.
30.6.2011
Valkosuklaa-daimkakku
Tässä yksi mun lemppareista! Ohje alunperin Hellapoliisilta :) Kakku on tehty 18cm irtopohjavuokaan.
Pohja:
200 g Dominokeksejä
75 g margariinia tai voita sulatettuna
2 rkl kahvia tai maitoa
Täyte:
2,5 dl Flora Vispiä
1 levy Pandan valkosuklaata (130 g)
250 g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia murustettuna
Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja kahvi tai maito. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.
Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele Daim-murskalla tai suklaarouheella.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti