29.6.2011

Minttusuklaa-mansikkakakku



Veljeni tilasi minulta vaimolleen synttärikakun yllätykseksi. Mansikkakakkua toivottiin, ja jotain synttärisankarin lempisuklaasta, Fazer Premium 70% Dark Mint täytteeksi. Tein taas pienen kahden munan kakkupohjan, kostutin vaniljamaidolla ja tein suklaasta "moussen". Näin:

1purkki Flora Vispiä
100g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
150g Premium 70% suklaata

Vaahdotin kerman, lisäsin tuorejuuston ja sulatetun suklaan joukkoon. Lisäksi viipaloin tuoreita mansikoita kakun väleihin täytteiden alle. Ajattelin että se raikastaisi kivasti täytettä joka oli aika jöötiä (toki suklaata olis voinut sulattaa joukkoon vähemmänkin, mutta mä en oikeen osaa säästellä kun on SUKLAASTA kyse) :) Pursotin kakun pinnalle purkillisen Flora Vispiä ja pilkoin mansikat päälle. Koristeet oli mulla valmiina kaapissa, teen niitä aina kerralla ylimääräisiä pahan päivän varalle.
Kakusta tykättiin kovasti, mä vähän jännitin mitä siitä tulee :) kun en ole noita tummasuklaa-täytteitä hirveesti tehnyt aiemmin.

Ei kommentteja: