16.4.2012

Kermakakkuja

Ei ole uljaampaa näkyä juhlapöydässä kuin muhkea kermakakku, joka saa pelkällä habituksellaan veden herahtamaan kielelle :D Tänä fantasia-marsipaanikakkujen luvattuna aikana itse ainakin pidän kynsin hampain perinteisten kakkujen puolia.
Mikään ei ole ihanampaa kuin puhtaista, raikkaista ja niin yksinkertaisista raaka-aineista valmistettu mansikka- tai vadelmakermakakku. Täytevaihtoehtojakin on niin paljon kuin vain mielikuvitusta riittää, joten tylsyydestäkään ei voi näitä syytellä. No eipäs vaahdota enempää tästä aiheesta :D


Tässä muutamia kermakakkuja joita on tullut tehtyä juhliin. Yllä olevan kuningatar-täytekakun täytin mustikka- ja vadelmamousseilla.


Tässä puetaan vadelmakermakakkuja juhlapukuun :) täytteenä vadelma-vaniljahillo ja maitosuklaamousse.




Pursottelin suklaakermasta ruusut ja värjätystä kermavaahdosta lehdet, kirjaimet tehty muotilla valko- ja tummasta suklaasta.



Emman mansikkakermakakun välissä mansikka- ja caipirinhamousset, kirjaimet valkosuklaata.


Mansikkakermakakku, välissä mansikkahilloa ja vaniljaista kermarahkaa. En malta odottaa kesää, että saa kakkuihin tuoreita marjoja!!!

Ei kommentteja: